Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Magnolia este situat în zona de parc a Albeniei, la 750 de metri distanță față de plajă. Strada comercială principală se află la o distanță de 650 metri față de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă, ca și facilități : recepție 24/7, serviciu de trezire, piscină în aer liber, piscină pentru copii, restaurant principal cu terasă, grădină, lobby bar, snack bar, seif (contra cost), parcare plătită, transferuri private, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, lobby bar și lângă piscină. Totodată, oaspeții cazați la hotelul Magnolia beneficiază de un ascensor care îi duce și aduce la/de la plajă.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu sistem de aer condiționat, telefon, TV, baie cu duș şi articole de toaletă gratuite, birou cu scaun, balcon cu scaune și masă. La cerere, se oferă în cameră minibar, set pentru cafea și ceai, uscător de păr, fier și masă de călcat. În plus, camerele se pot conecta cu camera alăturată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie