Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLEGRA PALACE HOTEL


Descriere



Localizare

Înconjurat de un peisaj pitoresc hotelul se află la numai 150 m de plajă și 500 m de statiunea Pefkochori; stația de autobuz este chiar în fața hotelului. Distanța pâna la cel mai apropiat aeroport (Salonic) este de 100 km. 

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de recepție 24h, restaurant principal, restaurant à la carte, bar la piscină, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele, piscină pentru copii, volei pe plajă, tenis de masă, șah în aer liber, loc de joacă pentru copii, masaj, acces Wi-Fi, internet corner, seif, gradină, terasă, servicii închiriere mașini, motociclete și biciclete, casă de schimb valutar, servicii copiere/ fax, spălătorie, călcătorie, servicii medicale (la cerere), parcare.

Facilitati Camere

Fiecare cameră este diferit decorată însă toate oferă oaspeților aer condiționat, TV satelit, telefon, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, minifrigider, acces Wi-Fi, seif, balcon sau terasă. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.