Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALACE HELENA PARK


Descriere



Localizare

Hotelul Royal Palace Helen Park face parte din Helena Resort și este situat la 150 de metri de plajă și la 2 km de centrul stațiunii Sunny Beach.

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților: lift, recepție, aer condiționat în zonele publice, birou de schimb valutar, servicii de rent a car, Wi-Fi gratuit în zonele publice, magazin, șezlonguri și umbrele pe plajă (în funcție de disponibilitate), spălătorie (contra cost), restaurant cu terasă, lobby bar, bar la piscină, sală de conferințe, piscină exterioară, șezlonguri și umbrele la piscină, piscină interioară, fitness, tenis de masă, animație (pe timp de zi și seara), teren de sport, centru SPA (în incinta hotelului Helena Sands, contra cost – coafor, salon de înfrumusețare, masaj, solar, saună, baie de aburi), piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, mini club, pătuț pentru copii (gratuit), parcare (gratuit, nepăzită).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, TV prin satelit, telefon, minibar (contra cost), fierbător electric, seif (gratuity), Wi-Fi (gratuit), balcon cu masă și scaune, baie cu duș și cadă, uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie