Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARTEMIS PRINCESS


Descriere

Locatie: Hotelul se afla in statiunea Alanya. , doar 4 km departare de centru, la 120 km de aeroportul din Antalya și la 35 km de aeroportul Gazipașa. Facilitate hotel: Restaurnt tip buffet, o piscina de adulti si 2 piscine pentru copii cu sezlonguri si umbrele incluse, SPA, Baie turcească, Saună, Masaj, Centru de fitness, medic Facilitati camera: Toaletă, Uscător de păr, Oglindă pentru machiaj, Cabină de duș Seif (cost suplimentar), Pardoseală de marmură, Telefon în baie, Televizor, Aer condiționat, Mini-Frigider, Balcon/Terasă, Pătuț pentru bebeluși, Cana electrică Plaja: Hotelul este situat la 200 m distanta de plaja, sezlong si umbrele cu extra cost Sporturi: Tenis de masa, Disco

Localizare

Hotelul Artemis Princess este situat  la 120 km aeroportul din Antalya, centru orasului este la 4 km si plaja fiind la doar 200 m distanta.

Facilitati hotel

Hotelul este structurat pe 2 cladiri, dispune de un restaurant principal situat la ultimul etaj, cu vedere la mare, snack bar la piscina, 4 lifturi, 3 piscine si 2 piscina pentru copii.

Activități: centru de fitness, biliard, tenis de masa, baie / baie de aburi turceasca, piscina in aer liber oferite gratuit.

Contra cost: Sala de sedinte, Wi-fi ( excluzand lobby area unde este oferit gratuit), Umbrelele si sezlongurile de pe plaja, servicii medicale,  sauna, masaj si disco.

Facilitati camera

Hotelul este impartit in 2 cladiri, camerele fiind dotate cu: aer conditionat, minibar, grup sanitar, cabina de dus, TV prin satelit, telefon, uscator de par, balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )