Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL SERA DELUXE


Descriere

Club Hotel Sera exprima o noua dimensiune a confortului, luxului si ospitalitatii. Interiorul reflecta splendoarea palatelor otomane, fiecare colt al hotelului oferind cel mai bun exemplu de arta turceasca. Reflectă măreția palatelor otomane cu decorațiunile sale interioare, ce vă face vacanța mai confortabilă și plăcută pentru dvs., cu conceptul său modern de servicii și experiența care durează de ani de zile. Vei simți întotdeauna cât de special ești în camerele noastre, care sunt concepute cu toate detaliile de care ai putea avea nevoie.

Localizare

Situat la 9 km distanta de aeroport si aproximativ 12 km distanta fata de centrul orasului Antalya, si la doar 1 km de cel mai apropiat spital; hotelul este deschis tot timpul anului.

Facilitati hotel

Hotelul este contruit in anul 1986, renovat complet in 2019.

Dispune de restaurantul principal Royal si Snack Attalia Restaurant, plus cele 7 baruri ce au program diferit de functionare, piscina exterioara  cu sezlonguri, saltele si umbrele gratuite.

De asemenea, restaurante a la carte: Mexico A la carte Restautant 19:00 - 23.00; Sushi A la carte Restautant 19:00 - 23.00; Mongolian A la carte Restautant 18:30 - 21.00

Facilitati incluse in concept: teren de Tennis + echipament complet, masa de tennis, centru Fitness, Basketball, Sauna, Baie Turcesca, Piscine exterioare cu zone speciala pentru copii,mini club (4-12 ani) din luna Mai-Octombrie, loc de joaca pentru copii, Disco, Centru SPA, umbrele si sezlonguri la piscina/plaja, seif in camera.

Servicii aditionale, contra cost:sali de conferinta, bauturile alcoolice de import, bauturile energizante, freshurile de fructe proaspete, Room service ( 24 h), Fax, Spalatorie/calcatorie, Masaj, Tratamente corporale, Magazine (Market, Souvenir’s, Leather shop, Butik, photo service, hairdresser’s ), Asistenta Medicala, Babysitting, Internet (doar in Loby este gratuit), Sporturi pe apa ( Companie locala ).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie proprie cu dus, WC, uscator de par, minibar, telefon, TV, seif, internet (contra-cost),aer conditionat centralizat, mocheta, balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Fitness
Camere familii
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumători