Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN DIVA PREMIERE


Descriere

Locație Delphin Diva, situat pe plaja Lara, se află la 15 km de centrul orașului, la 10 km de aeroport și la 0 metri de plajă. La locul unde natura, soarele și marea se întâlnesc, Delphin Diva promite o vacanță de neuitat cu propria sa plajă lungă de 230 de metri. Stația de autobuz și taxiul se află în fața hotelului. Accesul către centrul comercial și locurile pe care doriți să le vizitați este foarte simplu. Piscine Piscina principală Piscina cu tobogane Piscina de relaxare Piscina pentru copii Piscina interioară Piscina cu tobogane pentru copii Timpul de deschidere al piscinelor este variabil în funcție de condițiile meteorologice. Camere Camere Standard (26-30 m2): Dormitor cu 1 pat dublu, 1 pat simplu, 1 canapea, duș/WC, aer condiționat (central + între timp), podea laminată, TV, minibar, uscător de păr, telefon, seif, fierbător de apă, ceai și cafea. Curățenie zilnică, schimbarea prosoapelor zilnic. O dată la 2 zile: schimbarea lenjeriei de pat. (Cazare: 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți + 2 copii). (Canapea extensibilă: 175x75 cm). Facilități Hotel Sport și Fitness 1 teren de tenis (echipament cu depozit), tenis de masă, darts, biliard, bowling, aerobic și centru de fitness sunt disponibile pentru a vă asigura o vacanță plăcută. Spa și Wellness Salon cosmetic, baie turcească Cleopatra, jacuzzi, diverse tipuri de masaje, peeling cu aplicații anti-stres, saună, cameră cu aburi. Animație și Divertisment Turnee sportive de zi, competiții, jocuri la piscină, animații interesante și plăcute (seara), muzică live (în unele zile), scheciuri, revue, discotecă, sală de jocuri și internet cafe. Servicii pentru Copii Mini club pentru copii între 4 și 12 ani, cu animatori vorbitori de germană, engleză și rusă. Animații speciale pentru copii dimineața și după-amiaza. Piscină pentru copii în aer liber, loc de joacă (în funcție de vreme), parc de distracții, mini discotecă, cinema pentru copii. Buggy disponibil la cerere cu depozit. Săli de Conferințe Echipate cu proiecție, microfon, flipchart, există săli de conferințe pentru a susține evenimente și întâlniri. Servicii Ultra All-Inclusive Mic dejun, prânz, cină, gustare de noapte în Palm Sport & Snack Pub. Acces la restaurantele a la carte (cu rezervare). Băuturi locale alcoolice și non-alcoolice în baruri. Mini bar refilat zilnic. Acces la facilitățile sportive, spa și divertisment. Wi-Fi în cameră și lobby. Parcare. Servicii Neincluse Telefon, fax, servicii de shopping. Game room, bowling, biliard, internet cafe. Servicii de cosmetică, baie Cleopatra, jacuzzi, diverse tratamente de masaj. Sporturi nautice motorizate și nemotorizate. Room service 24 de ore (cu cost suplimentar). Servicii medicale și doctor (între anumite ore).

Localizare

Hotelul Delphin Diva Premiere este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroportul international. Este considerat un hotel foarte elegant care ofera oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur la cele mai inalte standard.

Facilitatile hotelului

Restaurant principal "Amber" (805 locuri), restaurante A`La Carte: Sapphire, cu specific frantuzesc si japonez, Fusia (bucatarie chinezeasca), Bella (bucatarie italiana), Balikchi (specific pescaresc) si Le Kebap (cu specific turcesc) si multe baruri in cadrul complexului hotelier: Azur Bar, Bella Snack Bar, Cinnabar, Kehribar, Horoscope Bar, Wine House, Moonstone Bar, Balikchi Bar, Double Day Night Club, Topaz Tea, Water Pipe House,, baie turceasca, sauna.

Alte facilitati ale hotelului, contra cost: jacuzzi, salon de infrumusetare, fax, internet, spalatorie, asistenta medicala, coafor, masaj, centru de fitness, centru spa, internet si jocuri pe calculator.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 390 de camere in cladirea principala, cu vedere la mare sau la munte, dintre care 374 camere standard (26 - 30 mp), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (26 - 30 mp), 11 camere familiale (37 mp), 1 apartament Pink Moon Honeymoon Suite, pentru tineri casatoriti, 1 King Suite si 1 Presidential Suite. Toate camerele sunt dotate cu minibar reumplut zilnic (bauturi non alcoolice, bere, apa, alune si ciocolata), telefon direct, TV satelit, A/C centralizat, baie, uscator de par, seif, balcon si mocheta. Room service gratis intre orele 02:00-07.00.

Sport si agreement

Volei, baschet, sporturi de apa, tenis de masa, darts, aerobic, polo. Cu plata sunt sporturile de apa motorizate si tenisul de camp

Piscina

Hotelul detine piscina interioara si 3 piscine exterioare, piscine pentru copii, tobogane.

Facilitati pentru copii

Mini club pentru copii intre 4-12 ani, Junior Club pentru copii intre 13-14 ani, tobogane de apa, piscina, loc de joaca, discoteca, cinema, programe de animatie si baby-sitting.

Plaja

Plaja este private si cu nisip fin, cu o lungime de 230 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt fara plata.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )