Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN IMPERIAL HOTEL LARA


Descriere

Locatie Situat in Lara, cu cele mai frumoase plaje din Mediterana. Distanța este de 15 km până la Antalya, 10 km până la aeroport și 0 m până la plajă. Acces facil către centrele comerciale și transport către locurile turistice. Stație de autobuz și taxi în fața hotelului. Facilitati Hotel 9 restaurante a la carte, mini-centru comercial, bowling, internet cafe, piscine pentru relaxare, interioare, pentru copii și adulți. Centru SPA, cinematograf și discotecă. Piscine Piscina principala (3180 m2, adâncime 1.40 m) Piscina Aqua (200 m2, adâncime 1.10 m) Piscina copiilor în aer liber (200 m2, adâncime 35 cm) Piscina pentru relaxare (278 m2, adâncime 1.40 m) Piscina interioară (225 m2, adâncime 1.40 m) Facilitati Camere: aer condiționat, uscător de păr, TV LCD, seif, minibar, ceainic, cafea/ceai. Servicii zilnice de curățenie, schimbarea prosoapelor zilnic, a lenjeriei o dată la 2 zile. Capacitate: 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți + 2 copii. Activitati pentru Copii Mini club (4-12 ani) Animații speciale, piscina interioara pentru copii, cinema pentru copii, parcul de distracții, mini discotecă. SPA & Wellness Salon cosmetic, baie cu lapte Cleopatra, jacuzzi, diverse tipuri de masaje, baie turcească, saună, sală de aburi. Sport & Fitness Teren de tenis, tenis de masă, darts, sală de fitness, bowling, aerobic, gimnastică, step. Săli de Conferințe Sală de bal (1560 m2), săli de întâlniri și workshop-uri. Servicii Ultra All-Inclusive Mese și băuturi, acces gratuit la restaurantele a la carte, băuturi alcoolice locale și unele importate, minibar zilnic, activități sportive, spații de divertisment. Neinclus in Pachetul Ultra All-Inclusive Servicii SPA, sporturi nautice motorizate și nemotorizate, servicii de sănătate. Informatii Utile WiFi în cameră și în lobby, parcare în aer liber. Serviciu de cameră între 01:00-06:00 este gratuit. Acces la zona liniștită pentru adulți pe plajă între 15.04.2020 și 15.10.2020. Carduri acceptate: Visa, MasterCard.

Localizare

Hotelul Delphin Imperial este situat pe malul mării, la 15 km de centrul orasului și 10 km de aeroport. Hotelul a fost deschis în anul 2012 și este situat între hotelurile Delphin Palace si Delphin Diva. 

Facilitati hotel

Hotelul oferă un restaurant principal, 10 restaurante a la carte cu diferite specifice culinare (pescăresc, turcesc, italian, mexican, grecesc, francez, asiatic, Steak House – o dată pe saptămână, cu rezervare prealabila), 8 baruri, 3 piscine exterioare cu tobogane, o piscină interioară, sală de cinema, săli de conferințe, centru comercial, Wi-fi gratuit, programe de animație, discotecă.

Facilitatea constă dintr-o clădire principală (9 etaje) și a fost concepută pentru a vă oferi cea mai confortabilă vacanță.

Caracteristicile sunt formate din 798 de camere, 10 lifturi panoramice, diverse baruri,  un mini centru comercial, pistă de bowling, internet cafe, relax – , interior –, piscine pentru copii și adulți.

Pentru intalniri, seminarii de companie sau invitatii speciale va oferim o sala polivalenta de 1560 m2. În plus, puteți găsi spa, cinema și discotecă, contra cost.

Contra cost: bowling, biliard, sala de jocuri, salon d einfrumusetare, servicii medicale, tratamente faciale/corporale.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș, TV satelit, telefon, seif (gratuit), uscător de păr, aer condiționat, mini bar (gratuit, alimentat zilnic cu băuturi răcoritoare, bere și apă), balcon, room service (contra cost), Wi-fi gratuit.

Facilitati copii

Hotelul oferă pentru cei mici un restaurant cu meniu special, piscină cu tobogan, loc de joaca, mini club, Luna Park.

Sport si agreement

Activități gratuite de relaxare: tenis de masă, darts, volei, terenuri de tenis, aerobic, saună, baie turcească și de aburi, iar contra cost: windsurfing, bowling, biliard, sporturi nautice motorizate, masaj.

Piscina

Hotelul dispune de plajă proprie cu nisip, pietriș și ponton. Barul, umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Babysitting
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii