Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN PALACE


Descriere

Locație: Situat în mijlocul palmierilor, în zona Lara, oferă confortul unui palat. Distanta pana in centrul Antalya: 15 km, pana la aeroport: 10 km, pana la plaja: 0 m. Facilități Hotel: Clădirea principală cu 8 etaje oferă 487 camere standard, 40 camere family, 24 suite junior și 6 camere pentru persoane cu dizabilități. 5 lifturi panoramice, zonă de relaxare, pistă de dans, Avanti Cafe, Delphin Restaurant, restaurante a la carte, magazine, săli de conferințe, spațiu de cinema, bowling, internet cafe, și discotecă. Facilități Camere (doar camere standard): Standard Room: 28 – 32 m2, cu 1 pat dublu, 1 pat simplu și 1 canapea, baie, uscător de păr, telefon, TV LED, seif, minibar, podea laminată, aer condiționat, ceainic, balcon. Restaurante și Baruri: Delphin Restaurant pentru mic dejun, prânz și cină. 7 restaurante a la carte (cu rezervare), precum Ottoman, Blue Fish, Dolce Vita, Pekin, Dragon, Margarita, Helen. Lobby Bar, Cafe Avanti, Joia Bar, Pool Bar, Palm Sport Snack Pub, Disco. Plajă și Piscine: 130 m plajă cu nisip fin. Piscină principală, piscină relaxare, piscină cu tobogane, piscină interioară, piscină pentru copii. Deschiderea piscinelor variază în funcție de condițiile meteo. Spa & Wellness: Salon cosmetic, baie cu lapte de Cleopatra, jacuzzi, diverse tipuri de masaje, hamam turcesc, saună, cameră cu aburi. Activități și Facilități Sportive: Tenis, tenis de masă, darts, fitness, biliard, bowling, aerobic, gimnastică, aqua gym, jocuri sportive de zi, spectacole de seară, animație. Copii: Mini club pentru copii (4-12 ani) cu animatori vorbitori de germană, engleză și rusă. Piscină interioară pentru copii, cinema pentru copii, locuri de joacă, parc de distracții, mini disco. Săli de Conferințe: Săli de conferințe cu echipamente moderne, inclusiv proiecție, microfon, flipchart. Servicii Ultra All-Inclusive: Mic dejun, prânz, cină, gustare de noapte în Palm Sport & Snack Pub. Acces la restaurantele a la carte (cu rezervare). Băuturi locale alcoolice și non-alcoolice în baruri. Mini bar refilat zilnic. Acces la facilitățile sportive, spa și divertisment. Wi-Fi în cameră și lobby. Parcare. Servicii Neincluse: Telefon, fax, servicii de shopping. Game room, bowling, biliard, internet cafe. Servicii de cosmetică, baie Cleopatra, jacuzzi, diverse tratamente de masaj. Sporturi nautice motorizate și nemotorizate. Room service 24 de ore (cu cost suplimentar). Servicii medicale și doctor (între anumite ore).

Localizare

Hotelul Delphin Palace Deluxe este localizat in regiunea Lara la 10 km distanta de aeroportul din Antalya si la 15 km distanta de centrul orasului. Hotelul este situat pe plaja.

Facilitatile hotelului

Restaurantul principal “Delphino” pentru bufet deschis, si 7 Restaurante A la Carte: Blue Fish (pescaresc), Sofra (turcesc), Pekin (chinezesc), Dolce Vita (italienesc), Margarita (mexican), Dragon (japonez), La Parizien (frantuzesc). Barurile care se afla in diferite zone ale complexului hotelier servesc bauturi locale si de import. Sampanie de bun venit la sosire, bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari, toata bauturile si mancarurile in snack bar, sucuri proaspete de fructe in timpul micului dejun se servesc in vitamin bar.

Toate bauturile racoritoare locale si cele de import (cu exceptia whiskey - ului vechi, brandy - ului si a vinurilor imbuteliate); pentru restaurantele A`La Carte se face rezervare in prealabil.

Contra cost: sali de conferinta, sala de jocuri, tratamente faciale si corporale, salon de infrumusetare, room service, servicii medicale.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu balcon cu vedere la mare, partiala sau la uscat, baie privata cu cada si uscator de par, A / C, telefon direct, mocheta, seif digital, minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, alune, ciocolata, care se reimprospateaza zilnic), TV satelit si programe de muzica.

Sport si agreement

Aqua park, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, jacuzzi, terenuri de tenis, volei pe plaja, table, tenis, darts, sporturi de apa nemotorizate, toate sunt fara plata. Echipamentele si lectiile de tenis, masajul, peelling, centrul de SPA si salonul de infrumusetare, sporturile de apa motorizate, scoala de scufundari sunt cu plata. Program de animatie pe parcursul zilei, concursuri, spectacole in timpul serii, muzica live.

Piscina

Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, Aquapark.

Facilitati pentru copii

Parculete tematice, Mini club pentru copii (04 – 12), mini disco, mini cinema.

Plaja

Plaja privata, cu nisip; sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt fara plata.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
AC ( aer conditionat )