Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSEE HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 130 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Antalya. Facilitati hotel: Hotelul a fost deschis in 1991 si detine 100 de camere in cladirea principala. Pozitia in apropierea orasului Alanya ofera turistilor acces la magazine, restaurante si la principalele atractii din Alanya. Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet si barul de la piscina serveste preparate turcesti si o selectie de bauturi racoritoare. Turistii se pot relaxa cu un masaj sau pot face diferite activitati sportive cum ar fi tenis, biliard, volei pe plaja si diferite sporturi acvatice. Facilitati camere: Aer condiționat split, uscător de păr, TV LCD/plasmă, seif, telefon, minibar, duș Plaja este in apropierea hotelului si ofera sezlonguri si umbrele de plaja contra cost.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 130 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel

Pozitia in apropierea orasului Alanya ofera turistilor acces la magazine, restaurante si la principalele atractii din Alanya. Plaja este in apropierea hotelului si ofera sezlonguri si umbrele de plaja contra cost. Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet si barul de la piscina serveste preparate turcesti si o selectie de bauturi racoritoare. Turistii se pot relaxa cu un masaj sau pot face diferite activitati sportive cum ar fi tenis, biliard, volei pe plaja si diferite sporturi acvatice.

Facilitati camera

Camerele dispun de aer condiţionat, TV prin cablu, un minibar şi o baie privată, dotată cu un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )