Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONTE CARLO HOTEL


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Alanya, la 125 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Alanya. Plaja este la 90 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris. Renovat in 2011, cazarea se face in cladirea principala de 6 nivele. Hotelul ofera turistilor un restaurant principal, piscina pentru adulti si pentru copii si un snack bar. Principalele atractii din Alanya, castelul din Alanya si Pestera Damlatas sunt la 4 km de proprietate. Localizare: Hotel Monte Carlo Alanya este situat la 125 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de orasul Alanya, la 90 m plaja proprie. Facilitati hotel: Acesta oferă cazare all-inclusive, împreună cu piscine în aer liber, tobogane cu apă şi o varietate de sporturi.Există o piscină spaţioasă pentru adulţi, iar copiii au piscina proprie, tobogane cu apă şi loc de joacă. Există, de asemenea, tenis de masă, volei pe plajă şi un internet cafe.Toţi copiii sub 12 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente. Facilitati camera: Toate camerele de la Monte Carlo au un balcon cu vedere la mare sau la piscină. Acestea au, de asemenea, dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon.

Localizare

Hotel Monte Carlo Alanya este situat la 125 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de orasul Alanya, la 90 m plaja proprie.

Facilitati hotel

Acesta oferă cazare all-inclusive, împreună cu piscine în aer liber, tobogane cu apă şi o varietate de sporturi.Există o piscină spaţioasă pentru adulţi, iar copiii au piscina proprie, tobogane cu apă şi loc de joacă. Există, de asemenea, tenis de masă, volei pe plajă şi un internet cafe.Toţi copiii sub 12 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente.

Facilitati camera

Toate camerele de la Monte Carlo au un balcon cu vedere la mare sau la piscină. Acestea au, de asemenea, dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )