Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBA TIME HOTEL


Descriere

Hotelul Oba Time se afla la doar 250 de metri de o plaja cu nisip. Acest hotel minunat de 4 stele din insorita Alanya ofera cazare moderna si o gama larga de facilitati, avand scopul de a crea experiente de neuitat pentru tine si cei dragi. Toate cele 90 de camere sunt frumos mobilate, cu paturi mari si confortabile, in timp ce culorile calde creeaza o atmosfera cu adevarat linistitoare. Fiecare camera este dotata cu TV LCD, internet de mare viteza, telefon, uscator de par, minibar, seif si baie proprie. La fata locului veti gasi, de asemenea, un restaurant in stil bufet si un restaurant a la carte, ambele oferind un cadru superb pentru mesele dumneavoastra. Puteti alege sa va petreceti zilele relaxandu-va langa piscina in aer liber, pe plaja privata sau in zona de spa. Exista si o piscina separata pentru copii, asa ca puteti fi siguri ca cei mici au propriul lor spatiu mic pentru a se juca in siguranta toata ziua. Aveti la dispozitie un jacuzzi, hamam turcesc si o sauna.

Localizare

Hotelul Oba Time este situat la 250 m de plaja (nisipoasa), la 2,5 km de centrul orasului Alanya, la 65 km de Manavgat, la 125 km de aeroportul din Natalya.

Facilitati camere

Camerele sunt moderne si confortabile. Fiecare camera ofera un pat dublu sau doua paturi de o persoana, TV LCD / satelit, internet de mare viteza, telefon, uscator de par, mini-bar, baie/WC.
Curatenia in camera se face zilnic. Lenjeria de pat este schimbata de 2 ori pe saptamana, iar prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant principal (120 locuri in interior si 80 locuri in exterior), bar la piscina (10:00 – 23:00), bar de zi (10:00 – 02:00), piscina exterioara cu sectiune pentru copii, baie turceasca, sauna, receptie 24 de ore, acces internet Wi-Fi in spatiile publice ale hotelului, serviciu de curatenie, lift, camera TV, sezlonguri si umbrele la piscina, animatie, medic, seif, masaj, piscina bar, restaurant a la carte, toate bauturile sunt servite pana la ora 23:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Recepție 24h