Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORFEUS QUEEN HOTEL & SPA


Descriere

Oferind o vacanță de neuitat cu soarele, istoria și natura magnifică din Side, Hotelul Orfeus Queen & Spa este format dintr-o singură clădire. În zonele interioare ale hotelului nostru există un Aqua Park, o piscină exterioară și una interioară, o mini piscină separată pentru copii, o saună, baie turcească, centru de fitness, discotecă, diverse animații și programe de divertisment. Am fi încântați să vă oferim o oportunitate de vacanță de neuitat alături de personalul nostru profesionist al hotelului.

Localizare

Hotelul Orfeus Queen & Spa, numit după zeul muzicii din epoca mitologică, este situat în orașul Çolaklı, la 9 km de Side și la 55 km de aeroportul Antalya. 

Facilitati hotel

Hotelul situat la malul marii dispune de o zona de plaja privata si o piscina exterioara. Restaurantul spatios are o zona interioara, o terasa si ofera turistiilor preparate locale si internationale. Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, hammam, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere biciclete.

Veți putea găsi gusturile unice ale bucătăriei turcești și mondiale împreună în restaurantul nostru, care este servit ca un bufet deschis. Restaurantul nostru servește mic dejun, prânz, pauză de cafea, cină și supă de noapte.

Prânzul este servit sub formă de bufet deschis la snack barul de pe plaja noastră cu nisip fin. În plus, șezlongurile și umbrelele de soare pregătite pentru dvs. vă stau la dispoziție pentru a vă bucura de soare și de mare.

Contra cost: sporturi acvatice, salon infrumusetare, spalatorie, telefon, servicii medicale, bauturi din import.

Facilitati camera

Hotelul nostru are un total de 132 de camere, inclusiv camere Standard și Family.

Camerele noastre, cu design modern sunt  Dotate cu TV prin satelit, Mini Bar, Seif digital, Aer conditionat Split, Telefon, Baie, Uscător de păr.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )