Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ALHAMBRA PALACE


Descriere

Palatul Regal Alhambra este un centru de vacanță distins și unic, cu atmosfera sa liniștită, grădini magnifice, plajă privată aurie care atinge apa albastră a Mării Mediterane, piscine pentru copii și frumuseți pitorești înconjurate de copaci de curmale care îi fac pe oaspeți să trăiască confortabil și să se odihnească în timp ce se află la casa lor. Oferă oaspeților noștri sentimentul unei vacanțe diferite datorită designului arhitectural fascinant, ale aleii care ajunge până la plajă și piscinelor identificate cu acestea într-un peisaj care este conceput special. Mini Clubul, care este format din loc de joacă, piscine cu tobogane și târg de distracție, oferă o vacanță confortabilă pentru familiile cu copii. În atmosfera relaxantă și confortabilă a centrului SPA și Wellness, îți poți împrospăta corpul și mintea prin terapii speciale și poți fi purificat de tot stresul și energia negativă a corpului tău.

Localizare

Hotel Royal Alhambra Palace este situat pe o suprafata de 50.000 m2, in paradisul turismului din Antalya, Colakli. Se afla la o distanta de 40 km de Aeroportul International Antalya si la 9 km de Side.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: restaurante a la carte, baruri, patiserie, discoteca, program de animatie,  mini club pentru copii (4-12 ani), baie turceasca, sauna baie de aburi, jacuzzi.

Contra cost: baby sitting, coafor, magazine, rent a car, spalatorie/curatatorie, fotograf, biliard, bowling, camera de jocuri, o sala de bal si sali de conferinte, masaje, tratamente faciale si corporale, servicii medicale.

Facilitati camere

Hotelul Royal Alhambra Palace dispune de 579 camere. Toate camerele sunt dotate cu cheie de tip card electronic, centrala de aer conditionat, seif electronic pe etaj, telefon in baie, telefon direct, WC, baie, uscator de par, mini-bar, pat pentru copii (la cerere), oglinda pentru make-up, canale de muzica, TV prin satelit si balcon.

Piscina

Piscina in aer liber de peste 2500 de m2, in stil modern, bazin semi olimpic, bazin pentru copii si piscina interioara incalzita, o varietate de tobogane de apa disponibile pentru toata familia, aquapark.

Sport si agreement

Sporturi de apa, sala de gimnastica, tenis de masa, darts, volei pe plaja, baschet.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )