Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL SEGINUS HOTEL


Descriere

Prezentarea tangibilă a grijii și importanței acordate bucătăriei se vede cu ușurință în toate restaurantele. Pe lângă restaurantul principal în care au loc nopți tematice, acesta oferă arome din bucătăria mondială cu restaurantele sale pește, italiană, otomană, fripturi, Orientul Îndepărtat, sushi, teppanyaki, mexican și tapas a la carte. Combinând atât arhitectura unică, cât și confortul modern de astăzi, Royal Seginus este o facilitate ideală pentru o vacanță de neuitat. Este posibil să găsiți o zonă potrivită în grădina magnifică pentru oaspeții care doresc să participe la activitățile energice ale animației și să citească o carte într-un colț liniștit. Cu diverse activități în timpul zilei, spectacole de seară, musicaluri și animații pentru copii, echipa profesionistă de animație își propune să se asigure că oaspeții de toate vârstele se bucură de distracție. Oferă oaspeților săi o oportunitate de vacanță fantastică cu toboganele sale de apă și parcul de distracții cu diverse jucării. Diverse masaje, terapie cu alge marine și tratamente de înfrumusețare sunt disponibile la Centrul SPA pentru oaspeții care doresc să-și aline oboseala. În plus, baia turcească, sauna și baia de aburi sunt oferite gratuit.

Localizare

Hotelul Royal Seginus 5* este situat în Lara, chiar lângă hotelul Royal Holiday Palace,  la o distanță de 15 km față de aeroportul din Antalya. Kaleici, centrul istoric din Antalya, cu baruri, cafenele și magazine locale se află la o distanță de 17 km. 

Facilitatile hotelului

Hotelul are un restaurant luxos la care puteți degusta cele mai aparte preparate internaționale și locale, dar și 8 a la carte (italian, oriental, turcesc, steak, fructe de mare, sushi, mexican și tapas – contra cost), 9 baruri, o piscină exterioară cu tobogane și una interioară, piscina pentru adulti si pentru copii cu tobogane, mini club (4-12 ani), programde de animatie pentru adulti si pentru copii.

Contra cost: cabinet medical, coafor, lant de magazine spalatorie si curatatorie chimica, 18 sali de conferinte, internet cafe (contra cost), internet WiFi (pe intreg teritoriul hotelului, gratuit).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Royal Seginus au decor de lux și sunt dotate cu baie proprie, articole de toaletă gratuite, uscător de par, balcon, TV prin satelit, mini bar, telefon, aer condiționat. Totodata, oaspeții se pot bucura și de un dressing room, cutie de valori și ceainic electric (set pentru ceai/cafea).

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă un Aqua Park cu tobogane pentru copii, un Luna Park și loc de joacă.

Sport si agreement

Oaspeții se pot relaxa gratuit la centrul SPA & Wellness cu saună, baie turcească, baie cu aburi sau contra cost cu ajutorul următoarelor proceduri: masaje sau diverse tratamente de ingrijire. Seara, se pot distra în clubul aflat în incinta hotelului.

Plaja

Hotelul se află în linia a doua de la mare.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina