Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL


Descriere

Hotelul este situat in Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centru orasului Belek. Construit in 2016, hotelul detine o suprafata de 17 000 mp cu numeroase atractii pentru copii. Dispunând de un cinema 5D care oferă oaspeților o experiență unică, crazy river, piscină cu valuri și coaster de apă, Hyper Coaster cu o lungime de 1300 de metri și 115 km/h, parcul tematic The Land of Legends oferă un concept de experiență multi-senzorială în Antalya. De asemenea, sunt disponibile o piscină interioară semiolimpică și o piscină pentru copii. Oaspeților li se oferă bilet de intrare gratuit la parcul tematic. Camerele și suitele de la The Land of Legends Theme Park au note de fantezie care reflectă poveștile și oferă TV LED cu ecran dublu și Play Station. Băile private au cadă și duș. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Maeștri bucătari oferă o bucătărie rafinată din Italia, America de Sud, Europa și nu numai. Parcul tematic The Land of Legends oferă, de asemenea, Churrascaria braziliană, Bistro italian, patiserie, smoothie bar și bar cu vitamine. Centrul spa al hotelului oferă terapii holistice și masaje, baie turcească și facilități de fitness. Parcul acvatic oferă acces gratuit la plimbări cu adrenalină și explorări relaxate, inclusiv 55 de tobogane cu apă. La proprietate există o recepție deschisă nonstop, un serviciu de parcare cu valet și un magazin de cadouri.

Localizare

Hotelul este situat la 27 km de aeroportul din Antalya, la 2 km de Belek, vis a vis de plaja. Construit in anul 2016, suprafata totala este de 17 000 m2.

Facilitati hotel

Oferă un concept multisenzorial, parc de distractii, cinematograf 5D deosebit, Aventura Park cu râu de aventură, piscină cu valuri, piscina, infinity pool, piscina pentru copii, și hypercoaster de 1,3 km și viteza de 115 km/h, piscina cu valuri,  cursa cu obstacole pe apa, jocuri cu apa, aqua park, recepție deschisă non-stop, parcare cu valet și magazin pentru cadouri.

Facilitati camere

Balcon, televizoare HD LCD și Playstation 4, birou, ochelari 3D, internet, bluetooth, minibar, seif, aer conditionat, mocheta, baie cu uscator de par, dus.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Eset necesara consultarea site - ului oficial si fact sheet - ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Fitness
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Lift
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Receptie 24h
Centru Spa & Wellness