Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIKING PARK HOTEL & SPA


Descriere

Locație: Este situat pe Sahil Caddesi Nr. 11, în Kiriş, Kemer-Antalya. O locație pitorească, la doar 200 m distanță de mare și în proximitatea unor puncte de interes cum ar fi Hotelul Limak Limra, terenuri de fotbal, supermarket și farmacie. Facilități Hoteliere: Restaurante și Baruri: Restaurante (Serviciu Self-Service): Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în restaurantul principal. Bufet pentru gustări, înghețată și ceai în timpul zilei. Baruri (Serviciu Self-Service): Lobby Bar și Pool Bar deschise între orele 10:00 - 23:00. Piscine: Piscină exterioară cu adâncime de 1,35 m și piscină pentru copii cu adâncime de 0,40 m. Șezlonguri, umbrele și saltele în jurul piscinei și pe plajă. Spațiul pentru Copii: Mini Club deschis între 15.05 - 30.09, oferind activități pentru copii. Dotări pentru copii, inclusiv pătuț, scaun pentru copii și bufet special pentru cei mici. Facilități ale Camerelor (doar Camere Standard): 88 camere cu paturi suprapuse (25 m²) și 42 camere standard (22 m²). Dotări standard: Încuietoare electronică, aer condiționat, balcon, zonă de relaxare, telefon direct, TV satelit, minibar (cu taxă), uscător de păr, internet Wi-Fi (cu taxă), baie/WC, seif (cu taxă), podele laminate. Servicii de curățenie și schimbarea prosoapelor zilnic, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe săptămână. Servicii All Inclusive Gratuite: Serată de gală o dată pe săptămână. Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale, cafea, sucuri de fructe concentrate. Deserturi servite în timpul orelor de ceai. Înghețată la barul de gustări (16:30 / 17:00). Șezlonguri, umbrele și saltele în jurul piscinei și pe plajă. Acces gratuit la hamamul turcesc, saună, sală de fitness și sală de întâlniri. Servicii Exclusive Contra Cost: Băuturi importate, sucuri proaspete, înghețată premium. Minibar, room service, băuturi îmbuteliate și la doză, cafea de specialitate. Seif, telefon, fax, fotocopiere. Internet Wi-Fi în camere. Servicii medicale, curățătorie chimică, spălătorie. Toate alimentele și băuturile servite după ora 23:00, precum și pe plajă. Transport. Servicii de spa, inclusiv baie turcească, spumă și masaj (contra cost).

Localizare

Viking Park Hotel este situat în cartierul Camyuva, la câțiva pași de Inferno Club. Kindil Cesme se află la 2,5 km de unitatea de cazare. Cu vedere la Munții Taur, hotelul este aproape de Parcul Kemer Dolfin. Hotelul Viking Star este situat lângă o plajă cu pietriș. Aeroportul din Antalya este la 45 de minute de mers cu mașina de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie deschisa non-stop, restaurant, bar, program de animatie, darts, tenis de masa, pollo, biliard, fitness, sala de sport, sauna, serviciu de transfer gratuit pana la plaja, camera de bagaje, servicii de sanatate, piscina exterioara, piscina interioara.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu Wi-Fi, aer conditionat, TV, telefon, seif(contra-cost), mini bar, baie privata cu dus si articole de toaleta, balcon, facilitati de cafea si ceai.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant