Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kriti Beach Hotel se bucura de o locatie ideala, astfel cei care vor alege acest hotel vor avea ocazia de a explora această zona minunata și de a crea amintiri de lungă durată.Deschis din aprilie până în noiembrie, Hotelul Kriti Beach se află în fața celei mai frumoase plaje Steagul Albastru din Rethymno. Hotelul Kriti Beach 5* dispune de receptie non-stop, piscina, 2 restaurante, bar, snack bar, parcare, sezlonguri si umbrele la piscina, sauna, piscina interioara, sala fitness. Contra-cost turistii pot beneficia de sezlonguri si umbrele la plaja, biliard, excursii cu barca, inchirieri masini si motociclete, fax, zona conexiune internet, room service. Camere Hotelul Kriti Beach 5* detine 92 camere dotate cu balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, TV, radio, mini frigider.

Localizare

Hotelul este situat la 150 m de portul orasului Rethymno, 60 km de orasul Chania, pe plaja de nisip.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara, parcare, acces Wifi, sala de conferinte, salon TV, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, programe de animatie.

Facilitati camera

Camerele au in dotare aer conditionat, telefon, TV prin satelit, frigider, uscator de par, seif (gratuit), acces la internet Wi-Fi (gratuit), baie (cada / dușs), balcon / terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.