Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lefkoniko Beach

   Rethymno Rethymno Si Chania


Descriere

Hotelul este situat la 50 m de plaja si la 800 m de centrul orasului Rethymnon. In apropierea hotelului se gasesc multe magazine, restaurante, cafenele si baruri. Aeroportul International Heraklion se afla la 78 km in partea de est, iar Chania la 56 km vest. ***Descrierea este cu caracter informativ! Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (www.lefkoniko.gr/) si a fact sheet-ului!

Localizare

Construit în stil tradițional, este situat la 50 m de plaja cu nisip fin din Rethymno și la 800 m de centrul istoric al orașului Rethymno.

Facilitati hotel

Hotelul oferă 2 restaurante, bar la piscină, snack bar, 2 piscine pentru adulți, internet Wi-Fi în zonele publice, piscină pentru copii, seif la recepție, sală de conferințe, cameră de joacă pentru copii, sală de gimnastică, jocuri, serviciu de curățătorie.

Facilitati camera

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV satelit, minifrigider, baie cu cadă sau duş, internet Wi-Fi, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.