Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este format din 104 camere. Combinația dintre mediul natural cu vedere la mare, camerele și apartamentele spațioase, serviciul atent, bucătăria rafinată locală și mediteraneană creează o vacanță ideală liniștită, plăcută, privată și relaxantă pentru cuplurile de toate vârstele, sau familii. Hotelul ofera o piscina principala, fara capat putin adancime (1,40 x 3,00cm) este situata spre mijlocul Hotelului, inconjurata de gradini si palmieri, cu bar propriu la piscina, dusuri si vestiare. Şezlongurile şi umbrelele de lângă piscină sunt gratuite. Oaspeții se pot bucura de mâncăruri insulare servite în împrejurimile luxoase ale restaurantului principal, cu un bufet vast la micul dejun, prânz și cină. Cele mai bune produse din Creta sunt combinate pentru a oferi o calitate bogată, de înaltă calitate, care va satisface chiar și cele mai exigente gusturi

Localizare Hotel

 Situat pe coasta de vest a insulei Creta, în apropiere de Chania, la doar câțiva metri distanță de plaja de nisip din Pirgos Psilonerou.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, piscina, receptie, internet wifi, schimb valutar, parcare in limita locurilor disponibile, bar, grădină, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de tenis, snack bar, birou de turism, spa și centru de wellness (Cost suplimentar), bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, babysitting (Cost suplimentar), servicii de curățenie (Cost suplimentar), room service, închirieri auto

Facilitati camere

Camerele hotelului dispune de urmatoarele facilitati:  balcon,  aer conditionat, internet wifi,  uscător de păr, seif, minibar, telefon, televizor plat cu ecran inteligent cu canale prin satelit.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://solimarhotels.gr/en/solimar-aquamarine-hotel) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie