Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Akti Zeus


Descriere

Atlantica Akti Zeus este situată pe malul plajei din statiunea Amoudara din Creta si reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta de neuitat.Acesta se afla intr-una din statiunile cele mai populare de pe coasta de nord a Cretei, la 5 km de orasul Heraklion si la 10 km de Aeroportul Heraklion. Hotelul Atlantica Akti Zeus 4* dispune de tobogane, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, pe plaja sezlonguri si umbrele, spatiu de joaca pentru copii, club pentru copii. In cadrul hotelului se gasesc: un restaurant principal cu terasa Al Fresco, ce serveste mic dejun, cina, seri tematice, un bufet pentru pranz, un restaurant grecesc si cu specific grill, un restaurant italian a la carte, bar in lobby si un bar la piscina.Localizare
Hotelul este localizat in Amoudara, una dintre cele mai populare statiuni din nordul Cretei. Acesta se afla la o distanta de 10 km de aeroportul Heraklion, 5 km distanta de centru orasului Heraklion, la 6 km distanta de port si foarte aproape de plaja cu nisip fin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de tobogane, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, pe plaja sezlonguri si umbrele, spatiu de joaca pentru copii, club pentru copii. In cadrul hotelului se gasesc: un restaurant principal cu terasa Al Fresco, ce serveste mic dejun, cina, seri tematice, un bufet pentru pranz, un restaurant grecesc si cu specific grill, un restaurant italian a la carte, bar in lobby si un bar la piscina.