Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HARMONY HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat intre statiunile Stalida si Malia, la aproximativ 30 km distanta fata de aeroportul din Heraklion.

Localizare

Harmony Hotel (Ex. Armonia Hotel Malia)  este localizat intre statiunile Stalida si Malia,la  150 m distanță de magazine,taverne si baruri,la 7 km de Hersonissos, la 32 km de centrul orașului Heraklion, la 34 km de Aeroportul Internațional „N. Kazantzakis „din Heraklion.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie,bar,piscina exterioara cu apa dulce,acces gratuit la internet Wi-Fi în spatii publice

Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate

Facilitati camere

Unitatea de cazare dispune de un total de 38 de camere , fiecare avand dotari generale precum aer condiționat (contra cost), mini-frigider, TV, duș, uscător de păr (la cerere), seif (contra cost), balcon / terasă. Tipul patului suplimentar este o canapea extensibilă.Curățarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.