Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Dubai, Five Jumeirah Village ofera cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, o piscina in aer liber si un centru de fitness.

Facilitati camere

Camerele acestui hotel sunt decorate in tonuri proaspete si elegante, intr-o atmosfera luminoasa si aerisita, care completeaza perfect peisajul inovator din Dubai. Toate camerele au balcon privat si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. FIVE Jumeriah Village Dubai are 247 de camere si 254 de apartamente de lux. Toate camerele, suitele si apartamentele ofera vederi uimitoare la Dubai. Camerele cu aer conditionat sunt dotate cu Wi-Fi de mare viteza, smart TV si baie privata cu articole de toaleta de inalta calitate.

 

Facilitati hotel

Piscina este situata la etajul 5 al hotelului si ofera o vedere panoramica la Dubai, unde puteti face plaja in timp ce DJ-ul mentine atmosfera. Hotelul are, de asemenea, un centru de fitness de ultima generatie, cu o varietate de programe si cursuri. Pentru o experienta mai relaxanta, Five Jumeirah Village Spa este un paradis ascuns al linistii intr-un hotel plin de viata, unde va puteti bucura de tratamente corporale, masaje, tratamente faciale si cele mai recente infuzii cu vitamine. De la bufete internationale pana la produse de patiserie dulci, Five Jumeirah Village are o multime de optiuni de luat masa. Vizitati restaurantul hotelului, deschis toata ziua, Turn Up, pentru a gasi o varietate de mancaruri apetisante. Bucurati-va de mese usoare si cafea la OneFor The Road sau de mancarea stradala autentica de la carnavalul stradal Soul Street.

 

Localizare hotel

Mall of the Emirates este la 10 km de Five Jumeirah Village, iar Turnul Burj Al Arab este la 14 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai, situat la 32 km de hotel.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie