Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Styles Hotel Dubai Jumeirah


Descriere

Treziti-va in splendoarea Dubaiului cu un sejur la Ibis Styles Dubai Jumeira, situat la doar cateva minute de inima orasului. Hotelul Ibis Styles Dubai Jumeira este o unitate de cazare ecologica de 3 stele, situata in apropiere de Muzeul Etihad. La Ibis Styles Dubai Jumeira, totul este pregatit in cel mai mic detaliu penru a face oaspetii sa se simta confortabil. Pentru aceasta, hotelul ofera cele mai bune servicii si dotari. Postati poze si raspundeti la e-mailuri oricand doriti cu accesul gratuit la internet Wi-Fi al hotelului. Planificati in prealabil calatoriile catre si de la aeroport cu serviciile de transport usor de rezervat ale hotelului. Parcarea este disponibila si gratuita, oferita de hotel pentru oaspetii cu propriul transport. In timpul cazarii la acest hotel minunat, personalul amabil de la receptie va poate ajuta cu multiple servicii, care includ check-in sau check-out expres, depozit de bagaje si cutii de valori. Daca doriti locuri pentru cel mai bun divertisment al orasului, puteti obtine ajutor prin tururile hotelului. Serviciul de curatatorie chimica si serviciul de spalatorie al hotelului va ajuta sa va pastrati tinutele preferate de calatorie curate, astfel incat sa puteti impacheta mai putin. Dotarile din camera includ room service nonstop, astfel incat sa va puteti relaxa si sa va bucurati de sederea dumneavoastra.

Facilitati camere

Bucurati-va de facilitati de inalta calitate ale camerelor in timpul sederii dumneavoastra la Ibis Styles Dubai Jumeira . Cele 191 de unitati de cazare sunt decorate intr-un design sic. Oaspetii care aleg sa se cazeze in cele 191 de camere si apartamente executive se vor bucura de interioarele sale moderne si contemporane, plus facilitatile premium in camera, inclusiv TV cu ecran plat, seif personal, minibar, telefon si multe altele. Oaspetii care doresc sa se relaxeze si sa se intinereasca in confortul hotelului au la dispozitie o sala de sport complet echipata si o piscina interioara cu temperatura controlata.  
Stiind ca articolele de toaleta au un rol important in cresterea satisfactiei oaspetilor, hotelul ofera uscator de par, articole de toaleta si prosoape in camere. 
Serviciul de menaj este asigurat zilnic. 
Camera dubla standard, 1 pat dublu 
Camera standard cu 2 paturi twin 
Suita Executive, 1 pat dublu 
Camera dubla standard, 1 pat dublu  
Camera standard cu 2 paturi twin 
Facilitatile de recreere ale hotelului includ de asemenea o piscina interioara. 
Oaspetii se pot rasfata profitand de serviciile de spa ale hotelului. Serviciile includ masaje, tratamente faciale si tratamente corporale. 

Facilitati hotel

Facilitatile hotelului includ si un mic dejun tip bufet cald. Restaurantul de pe strada serveste o gama larga de mancaruri internationale pe tot parcursul zilei. Puteti vizita restaurantul situat in apropiere si puteti gusta preparate din bucataria asiatica si chinezeasca. Statia de autobuz al Hotelului Jumeira Rotana este la aproximativ 350 de metri. Exista un club de fitness cu o gama larga de sporturi. 

Localizare

Locatia este situata la 0,4 km de Fondue Art Center, iar Centrul Jumeirah este la 20 de minute de mers pe jos. Aceasta proprietate este foarte apropiata de plaja locala. Se afla la 4 km de centrul orasului Dubai si la o scurta plimbare de World Trade Center. 
Exista multe atractii de descoperit in imediata apropiere a hotelului Ibis Styles Dubai Jumeira. Aflati despre istoria artei orasului cu o zi la Muzeul Dubai si Fortul Al Fahidi situat la 3,5 km, unde puteti vedea colectii ale artistilor celebri. Pozati-va in fata Dubai Frame-ului situat la 2,8 km distanta si puteti oricand sa le aratati prietenilor cand ati fost in Dubai. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
piscină interioară
Recepție 24h
Camere nefumători