Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Beach Hotel


Descriere

Hotelul Jumeirah Beach are plaja privata si ofera peste 16 optiuni de luat masa, 5 piscine si un perete de alpinism. Oaspetii tuturor camerelor de la Jumeirah Beach Hotel beneficiaza de acces gratuit nelimitat la Parcul Acvatic Wild Wadi.

Facilitati camere

Cele 618 camere cu aer conditionat de la Hotelul Jumeirah Beach includ un minibar, un seif si un LCD de 36 inch si aparate de cafea/ceai. Fiecare unitate de cazare are propriul design. In baie este disponibila o cada si un dus cu efect de ploaie. De asemenea, in baie exista halate de baie, papuci si bideu. Acest hotel din Dubai ofera Wi-Fi gratuit. Birourile, ziarele complementare si telefoanele sunt printre facilitatile de afaceri. Nu exista nicio taxa pentru apelurile locale (se pot aplica restrictii). De asemenea, fiecare camera ofera un uscator de par si apa imbuteliata gratuit. Lenjeria de pat hipoalergenica este una dintre facilitatile disponibile la cerere. 

Facilitati hotel

Hotelul are 7 terenuri de tenis in aer liber, precum si un parc acvatic gratuit cu tobogane. Hotelul dispune de mai multe piscine in aer liber, precum si o piscina pentru copii. Printre alte atractii se numara o cada spa, o sauna si un centru de fitness. La Talise Spa exista doua sali de tratament. Alte servicii includ tratamente faciale si impachetari corporale, iar masajele sunt disponibile pe plaja si in spa. Aromaterapia este una dintre numeroasele optiuni de tratament disponibile. Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai terasa, restaurant, internet, parcare, room service, spalatorie, sali de conferinta si petreceri, salon de infrumusetare, seif, fax/copiator.

Localizare hotel

Hotelul este situat pe plaja Jumeirah, la o distanta de 20 kilometri de centrul orasului si la 25 kilometri de aeroport. Centrul orasului Dubai este la 20 de minute, JBR la 10 minute, aeroportul este la 30 de minute, iar Mall of the Emirates este la 15 minute fata de locatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Room service
Receptie 24h
Parcare
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
Restaurant
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Lux
Exotic
Camere nefumători