Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah


Descriere

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah de cinci stele este situat pe Palm, una dintre cele mai cautate zone din Dubai, bucurati-va de un sejur intr-un apartament de lux si evadati de pe strazile pline de viata ale orasului intr-un loc de relaxare completa.

Facilitati camere

Apartamentele cuprind facilitati precum: seif pentru laptop, televizor cu ecran plat, zona de lounge, facilitati pentru cafea sau ceai si aparat Nespresso. Sejurul dumneavoastra va fi unul elegant deoarece toate apartamentele sunt finisate la cele mai inalte standarde, cu mobilier de lux si un stil european elegant. Ideal pentru vacantele de familie, apartamentul de familie cu doua dormitoare, orientat spre ocean, gazduieste tot ce aveti nevoie pentru a va face sederea confortabila. Apartamentul este format dintr-o camera de zi, o camera king-size, o camera twin, doua bai si o bucatarie complet utilata. Veti beneficia chiar si de un balcon privat cu vedere la Golful Arabic. Alegeti intimitatea cu apartamentul de familie cu piscina si bucurati-va de beneficiile de a avea propria dumneavoastra piscina. Cu doua dormitoare din camere twin sau king-size, doua bai si o toaleta pentru oaspeti, precum si o bucatarie complet utilata, in aceasta unitate de cazare veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va bucura pe deplin de sederea dumneavoastra in Dubai. Apartamentul este decorat intr-un stil european elegant. Bucurati-va de a fi la parter si profitati la maximum de soarele din Dubai de pe propria dvs. terasa privata si in piscina dvs. privata de 3x5m - o modalitate cu adevarat fabuloasa de a va bucura de Palm Jumeirah si de tot ceea ce are de oferit.

 

Facilitati hotel

Daca iti plac mesele rafinate, bauturile delicioase si mesele servite intr-un cadru frumos, restaurantele si barurile de la Kempinski Hotel and Residences Palm Jumeirah vor satisface pe deplin asteptarile tale culinare. Barul are un interioar elegant ce seamana cu un conac, echipat cu fotolii confortabile din piele, K-West Bar este un loc minunat de seara pentru a va reuni cu prietenii sau colegii pentru o bautura. Barul ofera, de asemenea, biliard, darts, jocuri de societate si happy hours. Oferind o experienta relaxanta, Villamore este locul unde puteti admira privelisti spectaculoase, in timp ce va bucurati de un confort fara compromisuri. Restaurantul Brunelloe este un concept italian original de la Kempinski Palm Jumeirah, inspirat de un palat italian idilic, Brunello are un interior din coloane de marmura, precum si o terasa spatioasa in aer liber cu vedere la gradinile luxuriante ale statiunii. La Swim-Up Pool Bar, oaspetii se pot relaxa si bucura de bauturi reci in timp ce isi petrec timpul la piscina. Studioul de Fitness, situat la etajul 1, dotat cu aparatura de rezistenta si cardio-vasculara, este un spatiu potrivit pentru cei mai activi dintre pasionatii de fitness. Piscina se afla in aer liber si are o dimensiune de 1.200 mp, adancime de 1,4 metri si este inconjurata de palmieri si un gazon verde luxuriant. De asemenea, exista si o piscina umbrita pentru copii, cu o adancime de 0,4 m. Ai posibilitatea sa te relaxezi cu tratamentele spa Cinq Mondes de la Kempinski Hotel Palm Jumeirah – cel mai bun loc pentru a te elibera de stresul de zi cu zi si pentru a te rasfata. Terapeutii cunosc tehnici de masaj ce va vor reenergiza cu tratamente „rittuale” relaxante care reunesc practici holistice din est si vest si produse de wellness. Puteti sa va implicati in activitati de fitness si recreere la Kempinski Hotel and Residences Palm Jumeirah. De la zona de lux a piscinei in aer liber pana la plaja privata, veti vedea in mod regulat jocuri de volei si va puteti indrepta catre terenurile amenajate unde se pot desfasura jocuri de fotbal sau tenis de masa. Hotelul lucreaza cu Blue Safari pentru a asigura cele mai bune activitati de sporturi nautice din Dubai. Activitatile principale includ: E-Foil, kayaking, banana ride, pedalo electric, donut ride, parasailing, croaziera cu barca, jetski rides, stand-up paddleboard, schi nautic si excursii de pescuit.

 

Localizare hotel

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah este situat in semiluna vestica din Palm Island Dubai si la marginea Golfului Arabic. Aceasta insula are acces direct la artera principala a orasului, Sheikh Zayed Road. Proprietatea se afla la mai putin de 10 minute de mers cu masina de Dubai Marina si Jumeirah Beach Residences (JBR) si la 30 de minute de centrul orasului Dubai, cu turnul sau emblematic Burj Khalifa. Situat in inima Dubaiului, Kempinski Palm ofera oaspetilor acces usor la principalele repere ale orasului, cum ar fi Mall of Emirates, Dubai Mall si Burj Khalifa. Aeroportul International Dubai se afla la o distanta de 35 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie