Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thomais Boutique Hotel


Descriere

Thomais Boutique este un hotel de 4 stele ce isi intampina oaspetii intr-un ambient minimalist, in tonuri neutre ce invita la relaxare. Hotelul este ideal pentru cei ce vor sa se bucure de minunata insula, vestita pentru plajele sale ce se afla in top 3 cele mai frumoase din Europa. Serviciile si facilitatile de calitate, precum si zona excelenta in apropiere de mare in care este plasat fac din acesta locul in care rasfatul si voia buna sunt principalele caracteristici ale vacantei clientilor.Localizare
Thomais Boutique Hotel este situat in nord-estul insulei Lefkada, pe impresionantul mal al Marii Mediterane, la doar 7 kilometri de Portul Lefkada si la 22 de kilometri de cel mai apropiat aeroport. Cea mai apropiata zona de plaja se afla la 200 de metri, iar cei ce vor sa se bucure de plimbari relaxante si sa savureze frumusetile arhitecturale ale zonei pot explora centrul istoric al insulei, aflat la doar 7 kilometri distanta de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.