Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sugar Beach a Sun Resort (Flic en Flac)


Descriere

Impozant si impresionant, elegantul hotel Sugar Beach de cinci stele se desfasoara de-a lungul golfului insorit din Flic-en-Flac, fiind marginit de ape cristaline, gradini ingrijite si una dintre cele mai pitoresti plaje de pe insula. Aceasta statiune amenajata ca o plantatie echilibreaza cu maiestrie opulenta lumii vechi cu confortul modern si ofera vederi panoramice ale apusului de peste ocean. O marturie a esteticii proprietatilor colonizate dintr-o epoca trecuta, Sugar Beach Mauritius ofera astazi un sanctuar de lux pentru familiile si cuplurile care cauta vacanta suprema in paradis.

Facilitati camere

DELUXE SEA VIEW ROOM 
Vile luxoase separate, in stil creol, care sunt orientate spre mare, cu paturi twin, king-size sau doua paturi queen-size, care pot gazdui adulti si copii la comun. Aceste camere sunt la primul etaj, amplasate in gradinile tropicale luxuriante, cu vedere la ocean si includ un balcon privat. Au o toaleta separata, dus separat si doua chiuvete. Patuturile de copii sunt disponibile la cerere. 
PREMIUM SEA VIEW ROOM 
Vile luxoase separate, in stil creol, care sunt orientate spre mare, cu paturi twin, king-size sau doua paturi queen-size, care pot gazdui adulti si copii la comun. Aceste camere sunt camere elegante de la parter, amplasate in gradinile tropicale luxuriante, cu vedere la ocean si includ o terasa privata. Camerele cu pat king-size au dus separat, toaleta separata, cada si doua chiuvete. Camerele cu doua paturi queen-size au dus separat, toaleta separata si doua chiuvete, cu exceptia cazilor de baie. Patuturile de copii si camerele conectate sunt disponibile la cerere. 
DELUXE BEACH FRONT ROOM 
Vilele de lux in stil creol, fie twin, king size sau doua paturi queen-size, care pot gazdui adulti si copii, cu acces direct la plaja si vedere spectaculoasa la mare. Aceste camere sunt la primul etaj si includ un balcon privat. Au o toaleta separata, dus separat si doua chiuvete. Patuturile de copii sunt disponibile la cerere. 
DELUXE BEACH FRONT ROOM 
Vile de lux in stil creol, cu pat twin, king size sau doua paturi queen-size, care pot gazdui adulti si copii, cu acces direct la plaja si vedere spectaculoasa la mare. Aceste camere se afla  la primul etaj si includ un balcon privat. Au o toaleta separata, dus separat si doua chiuvete. Patuturile de copii sunt disponibile la cerere. 
PREMIUM BEACH FRONT ROOM 
Vile de lux in stil creol, fie twin, king size sau doua paturi queen-size, care pot gazdui adulti si copii, cu acces direct la plaja si vedere spectaculoasa la mare. Aceste camere situate la parter includ o terasa privata. Camerele cu pat king-size au dus separat, toaleta separata, cada si doua chiuvete. Camerele cu doua paturi queen-size au dus separat, toaleta separata si doua chiuvete, cu exceptia cazilor de baie. Patuturile de copii si camerele conexe sunt disponibile la cerere. 
PREMIUM SUITE 
“Family Lifestyle at its best”- Camere de lux elegante la parter, ce includ un pat king-size si o canapea extensibila dubla in lounge. Aceste camere constau dintr-un dormitor, o baie cu dus separat, doua toalete separate, chiuvete si o cada. Salonul poate fi transformat intr-o camera pentru copii avand o canapea extensibila, doua sezlonguri, un televizor cu oglinda de 75 inch, un minibar complet aprovizionat. Aceste camere au vedere la gradina sau la mare, inclusiv o terasa privata spatioasa. Acestea sunt situate in vile separate, luxoase, in stil creol. 
EXECUTIVE BEACH FRONT SUITE 
„Beach Perfection” – Apartamente premium elegante la parter, cu acces direct la plaja. Aceste camere constau intr-un dormitor cu un pat king-size si un lounge, un dressing si o baie mare cu dus separat, toaleta separata si bideu, cada si doua chiuvete, TV IP LCD cu ecran plat. Aceste camere au vedere spectaculoasa la mare si o terasa privata spatioasa. 
 
Facilitati camere - Sugar Beach A Sun Resort ofera 258 de unitati de cazare cu aer conditionat, minibar si seif. Paturile au lenjerie de pat premium. In camere sunt disponibile televizoare LCD. Baile includ dusuri, halate de baie, papuci si uscator de par. 
Oaspetii pot naviga pe internet folosind accesul gratuit la internet wireless. Facilitatile pentru afaceri includ birouri si ziare gratuite, precum si telefoane; sunt oferite apeluri locale gratuite (se pot aplica restrictii). In plus, camerele includ apa imbuteliata gratuita si fier/mesa de calcat. Este oferit un serviciu de turndown noapte, iar serviciul de menaj este oferit zilnic. 
 
 
 
 

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului sunt incluse: teren de tenis, babysitting, sala de jocuri, camere izolate fonic, bazin, wifi gratuit, parcare inclusa, aer conditionat, Spa, restaurant, sala de fitness, facilitati pentru afaceri, bar, spalatorie, room service, menaj. 

Localizare

Situat pe plaja, Sugar Beach A Sun Resort este in Wolmar, un cartier din Flic-en-Flac. Farul Pointe aux Caves si Rhumerie de Chamarel sunt repere locale, iar frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta la Black River Gorges National Park si Wolmar Beach. Descopera cluburile si acceseaza terenul de golf si lectiile de golf din apropiere sau cauta o aventura cu ciclism montan si alpinism. 
Ce este in apropiere? 
Plaja Wolmar - 2 minute de mers pe jos 
Plaja Flic-en-Flac - 13 minute de mers pe jos 
Golful Tamarin - 17 minute de mers pe jos 
Centrul comercial Barachois - 13 minute cu masina 
Clubul de golf Tamarina - 13 minute cu masina 
Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl. Aeroport (MRU) - 41 de minute cu masina 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători