Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zilwa Attitude (Grand Gaube)


Descriere

Situat in nordul Mauritius, in apropiere de satul de pescari Grand Gaube, cocotat pe marginea unei lagune cu vedere la insulele de nord, hotelul de 4* Zilwa Attitude ofera o experienta unica. In creola, Zilwa inseamna insular, iar aceasta este experienta care ti se ofera: o scufundare in inima autenticului Mauritius si o oportunitate de a trai ca un insular in timpul sederii tale in acest mic colt de paradis de la marginea oceanului.

Facilitati camere

SUPERIOR ROOM  
Cele 115 Camere Superioare de la hotelul Zilwa Attitude sunt dotate cu un pat dublu sau cu doua paturi de o persoana. In aceasta categorie, puteti alege dintre: 
Superior room cu vedere partiala la mare; 
Superior sea view room (inclusiv 1 camera pentru persoane cu mobilitate redusa); 
Superior side sea view room pe malul marii; 
 
FAMILY ROOM 
Cele 14 camere de familie includ o camera de zi mica si se deschid spre o terasa mare. 
Borcane de sticla reincarcabile, mai degraba decat pungi individuale de zahar, ceaiuri, cafea, hotelul isi ia angajamentul de a interzice plasticul de unica folosinta. Bulk Shop apartine hotelului si este destinat pentru a va umple mini-barul cu gustari locale, cum ar fi chipsuri de banane sau arahide sarate roz sau delicii locale, cum ar fi caramele, bomboane... Mai putine deseuri, acelasi gust. 
Facilitati incluse: aer conditionat, terasa sau balcon, dus si toalete separate, televizor, wifi, priza 220W, uscator de par, mini bar, seif electronic, cafea, ceai. 

Facilitati hotel

Printre facilitatile pe care le ofera hotelul se numara: prosoape de plaja, spalatorie (contra cost), camera de schimbare si hranire pentru copii (masa de infasat, instalatii de incalzire a hranei pentru bebelusi, sterilizatoare cu abur etc.) deschisa de la 08:00 la 21:00, magazin deschis in fiecare zi de la 08:00 la 23:00, articole disponibile la Otentik Bazar, servicii de schimb valutar la receptie, carti de credit acceptate (American Express, Visa, Mastercard, Unionpay Si Maestro), Wi-Fi gratuit in zonele publice si camera, computer cu acces la internet, receptie 24h si servicii de Securitate, servicii de inchiriere de masini si scutere, statie de autobuz in apropiere, taxiuri, colt de incarcare a dispozitivelor mobile disponibil la receptie.

Localizare

Port-Louis (capitala): 30 km / 25 min cu masina 
Aeroport: 80 km / 75 min cu masina 
Grand Baie: 8 km / 10 min cu masina 
Cap Malheureux: 5 km / 8 min cu masina 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători