Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Belvedere Holiday Club este situat in Bansko, la aproximativ 500 m de statia de telegondola si la 1,5 km de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie cu posibilitate de inchiriere seif (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski (gratuit), restaurant, lobby bar, bar la piscina, night bar, sala de jocuri, sala de conferinte, servicii de spalatorie si curatatorie (contra cost), tenis de masa (contra cost), biliard (contra cost), masaj (contra cost), solar (contra cost), jocuri electronice (contra cost), tratamente SPA (contra cost), sauna finlandeza, baie de aburi, baie turceasca, sauna cu infrarosu, fitness, Jacuzzi, shuttle la/de la stiatia de telegondola (gratuit), parcare (gratuita). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, incalzire centralizata, chicineta (fierbator apa, toaster, frigider, aspirator, cuptor cu microunde, fier de calcat si masa de calcat, cani/pahare/tacamuri/farfurii), TV cu programe prin cablu, DVD, telefon, Wi-Fi, baie cu dus si uscator de par.

Informatii utile

Tariful include cazare cu mic dejun si cina, acces gratuit la piscina, sauna finlandeza, baia de aburi, baie turceasca, sauna cu infraroșu, fitness, jacuzzi, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă, internet, parcare.

Cina de Revelion (obligatorie) - 90.00 Euro/adult, 50.00 Euro/copil (6-11,99).   

*Pentru a beneficia si copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5,99 ani de cina de Revelion, se percepe o taxa suplimentara de 15.00 Euro/copil.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
alpin
Bar
Seif
Room Service
Acces internet
Sala de conferinta
CH ( incalzire centralizata )

Locatie