Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Holiday Club


Descriere

Belvedere Holiday Club este un complex somptuos de apartamente super luxoase si cabane de tip inchis, oferind o gama completa de facilitati de petrecere a timpului liber de clasa si frumos situat in inima zonei Bansko.

Localizare

Hotelul este situat la 1.5 km de centrul statiunii si se afla la 300 metri distanta fata de schi lift.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara, piscina interioara 270C, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, lift, seif la receptie (contra cost), internet wireless, depozit echipamente ski si snowboard, room service, sala de conferinte (cca 120 locuri), centru business, echipament, magazin, bancomat, shuttle bus pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), zona securizata, meniu pentru copii, piscina pentru copii, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electric, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, TV, DVD, radio, telefon, conexiune la internet, masa de calcat, fier de calcat, incalzire, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-),  podeaua este acoperita cu parchet si gresie.

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, cină, acces gratuit la piscină, sauna finlandeză, baia de aburi, baia turcească, sauna cu infraroșu, fitness, jacuzzi, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă, internet, parcare.

Cina de Revelion (opțională) - 70.00 Euro/adult, 35.00 Euro/copil (6-11,99) *Pentru a beneficia și copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5,99 ani de porție în timpul cinei de Revelion, se percepe o taxă suplimentară de 15.00 Euro/copil. Pe data de 31.12.2020 se organizează o cină standard tip bufet pentru oaspeții care aleg să nu participe la cina festivă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
alpin