Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Casa Karina Apart Hotel este situat in Bansko, la aproximativ 150 m de telegondola si la 15 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Casa Karina Apart Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, inchiriere seif la receptie (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, camera de depozitare a echipamentelor de ski, lobby bar, restaurant principal, sala de conferinte, centru SPA (piscina interioara incalzita, sauna finlandeza, baie de aburi, baie turceasca, camera de relaxare, solar, generator de gheata, camera de masaj), sala, fitness, baby cot (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost), kids club, serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), tenis de masa (contra cost), biliard (contra cost), doctor la cerere, parcare subterana supravegheata video (locuri limitate, contra cost). Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere

Toate studio-urile si apartamentele dispun de: incalzire, masa, chicineta (fierbator, cuptor cu microunde, toaster, fier de calcat si masa de calcat, uscator de par - la cerere), TV, baie cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil in studio-uri si o canapea extensibila in apartamente. Nu toate camerele au balcon.

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, cina, acces gratuit la piscina, fitness, sauna, baie de aburi, Wi-Fi in intregul hotel, zona de joaca pentru copii.

Cina festiva de Revelion (obligatorie) - 150.00 euro/adult, 70.00 Euro/copil (6-11,99)

Pe data de 31.12 nu se ofera cina standard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
CH ( incalzire centralizata )
Asistenta medicala
alpin
piscină interioară
Recepție 24h

Locatie