Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Mpm Sport 4* este situat in Bansko, fiind una dintre putinele unitati de cazare ce se bucura de o pozitionare ideala, chiar langa partie si la doar 500 m de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

Mpm Hotel Sport 4* va ofera facilitati precum: receptie, seif la receptie (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, lobby bar, restaurant principal, zona de relaxare, baby cot (gratis, la cerere), piscina interioara incalzita cu sectiune speciala pentru copii, Jacuzzi (contra cost), masaj (contra cost), SPA (contra cost), parcare (contra cost). Nu se accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Mpm Sport dispun de balcon, incalzire centralizata, TV cu programe prin cablu, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi, mocheta, baie cu cada sau dus, uscator de par, halat de baie, papuci de casa.

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, cină, acces gratuit la piscină, saună, saună cu sare, găleată cu apă rece, baie de aburi, baie romană, cameră de depozitare a echipamentelor de ski, WiFi, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului in camera.

Cina festivă de Revelion (obligatorie) - 100 Euro/adult, 50 Euro/copil (2-12,99)

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Bar
Asistenta medicala
alpin
AC ( aer conditionat )

Locatie