Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Antoaneta Residence


Descriere



Localizare

Situat in Bansko, langa lacul Glazne, Maria-Antoaneta Residence se afla la doar 300 de metri de telegondola si la 800 de metri de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Maria-Antoaneta Residence pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie cu posibilitate de inchiriere seif (contra cost), birou schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi gratuit in toate zonele publice si in camere, camera de depozitare a echipamentelor de ski, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, restaurant a la carte, sala de jocuri, baby cot (la cerere, contra cost), piscina interioara incalzita, sauna, baie de aburi, fitness, shuttlela/de la statia de telegondola conform programului (08:00-10:00 si 15:30-17:00), tenis de masa (contra cost), tratamente SPA si masaj (contra cost), garaj (contra cost). Hotelul accepta animale de companie cu greutatea maxima de 10 kg (contra cost, necesita confirmare in prealabil). Taxa se achita la fata locului, la receptia hotelului.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de incalzire centralizata, TV cu programe prin cablu, Wi-Fi gratuit, fierbator apa, baie cu dus si uscator de par. Apartamentele Family au chicineta. Unele camere au balcon. 

 

Informatii utile

Tariful include cazare, acces gratuit la piscina interioară încălzită, 2 saune, baia de aburi, fitness, WiFi, transfer gratuit la/de la telegondolă conform programului stabilit de hotel (8:00-10:00 & 15:30-17:00).

Cina festivă de Revelion intr-un restaurant Mehana din apropierea hotelului (opțională) - 90.00 Euro/adult, 50.00 Euro/copil (6-11,99) / copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 5,99 ani – gratuit.

Petrecere de Revelion la barul hotelului (optionala) - 30.00 Euro/adult, copii 0-14,99 - gratuit. Nu se va organiza program special, nu sunt incluse mesele, ci se va asculta muzica. Petrecerea se va tine intre orele 21:30-02:00 si include un pahar de vin, 50 ml alcool, snack-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
alpin