Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

St. George Ski & Holiday


Descriere



Facilitati hotel

St. George Ski & Holiday  4* ofera urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (contra cost), room service (contra cost), internet Wi-Fi gratuit in locurile publice/camere, lobby bar, restaurant principal si restaurant a-la-carte, doctor la cerere.

Hotelul ofera si servicii gratuite: acces la piscina cu apa minerala, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, transfer la telegondola conform programului, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Contra cost se ofera: tenis de masa, biliard, masaj,tratamente SPA. Se accepta contra cost animale de companie (maxim  5 kg), cu confirmare.

Localizare

Hotelul St. George Ski & Holiday este situat la aproximativ 800 m de telegondola si la aproximativ 1 km fata de centrul statiunii.

Facilitati camere

Construit in 2010, hotelul este dispus pe 5 etaje si pune la dispozitia turistilor 108 camere: camere duble, studio-uri, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare.

Toate camerele dispun de incalzire centrala, cablu TV, telefon, minibar, WiFi(gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon. Studio-urile si apartamentele au chicineta. Unele au cuptor cu microunde.

 

Facilitati copii

Pentru copii se ofera: patut-gratuit (la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, club pentru copii (gratuit), jocuri electronice (contra cost).

Informatii utile

 

Tariful include cazare, acces gratuit la piscina cu apa minerala, sauna, sauna cu aromaterapie, baie de aburi, Jacuzzi, fitness, Wi-Fi in intregul hotel, fierbator, cafea, ceai in fiecare camera, halat de baie si papuci de casa, loc de joaca pentru copii, transfer la/de la telegondola (conform programului stabilit de hotel), camera de depozitare a echipamentelor de ski, parcare.

Cina de Craciun (obligatorie)  – 20 euro/adult, 10 euro/copil (6,11,99 ani)

Cina festiva de Revelion (obligatorie) – 80 euro/adult, 40 euro/copil (6-11,99 ani)

Pe 25.12 si 31.12 nu se organizeaza cine standard.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani nu vor avea loc la masa in timpul cinei festive de Revelion. In cazul in care parintii doresc sa rezerve loc si meniu pentru acesti copii, se va percepe un supliment de 40 euro/copil (0-5,99 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.