Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Centrul statiunii Bansko este la aproximativ 5 minute de mers pe jos. Pirin, principala strada comerciala, este la 50 de metri de Hotelul Trinity Bansko SPA. Autogara Bansko se afla la 1,3 km, iar orasele Dobriniste si Razlog sunt la 7 km.

Facilitati Hotel

Situat in Bansko, la 10 minute de mers pe jos de telegondola, Hotelul Trinity Bansko SPA ofera acces gratuit la piscine interioare, la sauna, la cada cu hidromasaj si la baia de aburi. Proprietatea ofera acces gratuit la internet Wi-Fi si parcare privata gratuita. In plus, Hotelul Trinity ofera un restaurant, un bar in hol si un bar spa.

Facilitati camere

Fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. De asemenea, unele unitati au zona de relaxare. Baia privata este dotata cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Informatii utile cina festiva

Tariful include cazare, mic dejun sau demipensiune (mic dejun și cină), acces gratuit la piscină (temperatura apei – 30°C), piscină pentru copii (temperatura apei – 33°C), saună, baie de aburi, jacuzzi, tepidarium, WiFi, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă conform programului stabilit de hotel, parcare (exterioară și subterană).

Cina de Revelion (obligatorie) - 84.00 Euro/adult, 46.00 Euro/copil (6-11,99), 36.00 Euro/copil (3-5,99), copil (0-2,99) – gratuită - Reducerea EB NU este aplicabilă pentru acest supliment

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Bar
alpin

Locatie