Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Zara se află in Bansko, la 800 m de telegondola si la 900 m de centrul stațiunii.

Facilitati hotel

Hotelul Zara dispune de restaurant, bar in lobby, Wi-Fi gratuit in zonele comune, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, programe de animatie pentru copii, piscina interioara cu secțiune pentru copii, centru SPA (Jacuzzi, baie cu aburi, masaje, zona de relaxare), sala de fitness, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski, shuttle la/de la telegondola (conform programului hotelului), parcare (gratuita). Hotelul accepta animale de companie cu greutatea maxima de 5 kg (contra cost - 10 leva/zi, necesita reconfirmare in prealabil, iar taxa se plateste la fata locului).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, Wi-Fi gratuit, telefon, TV cu programe prin cablu, seif, mini bar, fierbator apa, baie cu dus/cada, articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Informatii utile

Tariful include cazare cu mic dejun sau Half Board (mic dejun si cina), acces gratuit la piscina u sectiune speciala pentru copii, fitness, saună, baie cu aburi, Jacuzzi, camera de joaca pentru copii (cu animator), camera de depozitare a echipamentelor de ski și transfer gratuit la/de la telegondolă, Wi-Fi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie