Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Ambiance (Adult only)


Descriere

Atrium Ambiance este un hotel de oras care pune accent pe calitatea serviciilor oferite. Este un hotel destinat numai adultilor (14+). Hotelul se afla in orasul Rethymno, la 100 de metri de plaja, la 30 minute de mers pe jos de-a lungul falezei pana in centrul orasului, la 65 km de aeroportul din Chania si la 85 km de aeroportul din Heraklion. Hotelul ofera turistilor numeroase facilitati: un restaurant principal care serveste specialitati europene si cretane, un restaurant a la carte, cocktail bar, snack bar la piscina, animatie ocazionala (gratar, seara cretana, dansuri folclorice, spectacole si muzica live, seara de dans), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape pentru piscina sau plaja ( depozit 10 euro), curatatorie, servicii medicale, colt internet, sala de conferinte, tenis de masa, biliard (cu plata), gym, sauna . Camerele hotelului sunt dotate cu facilitati si servicii precum: aer conditionat, seif, acces internet, TV-satelite, baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, minibar.

Localizare

Hotelul este situat la o distanta de 100 m de plaja cu nisip si la o plimbare de 15 minute pe jos de orasul vechi Rethymno.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, restaurant a la carte, pool bar, cocktail bar, piscina exterioara, sala de conferinte, programe de animatie, masa de tenis, biliard, sala de fitness.

Facilitati camera

Camerele au in dotare uscator de par, baie cu dus sau cada, balcon sau terasa, TV, aer conditionat, seif (contra cost), Wifi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Acces internet