Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vantaris Palace


Descriere

Vantaris Palace este situat pe cea mai lunga plaja din Georgioupolis, Kavros. Este potrivit pentru familiile cu copii, promitand inca de la prima intalnire o vacanta de neuitat in Creta. In acelasi timp, reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine muntele cu marea, animalele salbatice cu peisajele minunate, de o frumusete rara. Hotelul are 225 spatii de cazare repartizate intr-o cladire principala si mai multe anexe cu doua etaje. Toate dispun de aer conditionat, balcon sau terasa, TV satelit, seif (contra cost), radio, minibar, baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par. Oaspetii au la dispozitie un restaurant tip bufet, centru Spa, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, lobby, receptie non-stop, sala de jocuri, seif la receptie (contra cost), sala de fitness, sauna, teren de tenis (nocturna contra cost), tenis de masa (contra cost), parcare gratuita.Internetul WiFi este gratuit in intregul hotel. Complexul este amplasat pe plaja, iar la 200 metri distanta de hotel exista o statie de autobuz.

Localizare
Vantaris Palace se află în satul Kavros pe cea mai lunga plaja de nisip din Creta, intre Chania si Rethymnon.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24 h, internet wireless in zonele publice (gratuit), mini SPA cu piscina interioara, piscina acoperita pentru adulti si pentru copii, sala de fitness, masaj, sauna, teren de tenis cu sistem de iluminare nocturna, volei pe plaja, ping pong, biliard, 2 piscine in aer liber cu sectiune pentru copii, minimarket, magazin cu bijuterii, scaune si umbrele pentru plaja si piscina, rent a car, parcare privata, restaurante in regim bufet si a la carte, baruri.

Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, produse de igiena la baie (sampon, gel de dus, sapun), uscator de par, TV LCD Satelit, telefon, mini frigider, aer conditionat, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii