Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel are 70 de camere cu A/C, cu baie, telefon, frigider, TV, vedere spre mare. Piscina de 150 de metri patrati cu hidromasaj, o piscina pentru copii de 20 metri patrati, restaurant, taverna, bar de piscina, bar principal, mini market. Jocuri pentru TV, loc de joaca pentru copii disponibil. Hotelul este potrivit pentru persoane cu dizabilitati. Micul dejun este de tip bufet continental.

LOCALIZARE

Akti Ouranoupolis este situat pe malul mării, la doar 1,5 km în afara Ouranoupolis pe peninsula Athos. Situat aproape de Muntele Athos, hotelul Akti Ouranopolis este la 125 km de Thessaloniki.

FACILITATI GENERALE

Hotelul pune la dispozitia dumneavoastra un restaurant, o taverna (a-la-carte), plaja privata, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, aer conditionat, facilitati pentru internet, gradina, mini market, bar de snacks-uri, receptie 24 ore, fax, facilitati pentru conferinte.

Plaja este de asemenea de o calitate foarte buna, fiind premiata cu “Steagul Albastru” pentru organizare si claritatea apei.

FACILITATI CAMERE

Camerele standard au 25 m² si dispun de televizor prin satelit, telefon, internet WiFi, balcon, veranda, baie, uscator de par, cabina de dus, frigider si seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie