Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oaspeții hotelului Ikos Olivia se pot bucura de o gamă largă de facilități sportive, inclusiv 2 terenuri de tenis cu nocturna (echipament disponibil), studio de fitness din Spa, mountain bike, darts, jocuri de masă, șah gigant, snorkeling, tenis de masă, volei pe plajă, polo pe apă, badminton plaja, baschet, mini fotbal, aerobic, aqua aerobic, etc. In plus, oaspeții hotelului Ikos Olivia pot participa la programe de divertisment speciale, sport și activități pentru copii. Activitati de grup distractive sunt organizate zilnic, cum ar fi Boccia, lecții de dansuri grecesti, lecții de gătit, lecții de limba greacă, etc.

Localizare

Situată chiar pe zona sa privată de plajă din localitatea Gerakini. Aeroportul Internațional Salonic se află la 35 de minute de mers cu mașina. La proprietate sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Informatii generale

Ikos Olivia are 3 piscine în aer liber, o piscină interioară și facilități de spa. Amplasată pe un teren cu o suprafață mare, cu un teren de tenis, magazine și 5 restaurante, aceasta oferă unități de cazare elegante, cu WiFi gratuit.

Informatii camere

Decorate în culori deschise, toate unitățile de cazare ale proprietății Ikos Olivia oferă vedere la piscină, la grădină sau la Golful Toroneos. Fiecare unitate de cazare include TV cu ecran plat și canale prin satelit și DVD player. Se oferă, de asemenea, un aparat de cafea și un minibar. Baia modernă are duș și/ sau cadă. Unele unități de cazare au o grădină privată cu șezlonguri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie