Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Possidi Holidays Resort


Descriere

Possidi Holidays Resort & Spa reprezinta o excelenta combinatie intre grandoarea naturala a zonei, facilitatile excelente si serviciile de calitate oferite turistilor, ceea ce il face un refugiu potrivit pentru o vacanta linistita in imprejurimi deosebite.Facilitati camere
Premiat an de an pentru serviciile excelente de cazare, hotelul pune la dispozitie 124 de camere dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, radio, mini bar, seif, uscator de par, balcon sau veranda.

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistilor restaurant principal cu seri tematice, taverna greceasca, bar la piscina, snack bar pe plaja, piscina exterioara, piscina pentru copii, plaja privata, sezlonguri si umbrele pe plaja si la piscina, centru spa, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi nautice, volei pe plaja, loc de joaca, doctor, spalatorie, coafor, room service, schimb valutar, internet wireless in zonele publice.

Localizare
Hotelul Possidi Holidays Resort & Spa este localizat in peninsula Kassandra din Halkidiki, construit pe o suprafata de 33.000 mp, inconjurat de gradini minunate de pini, maslini si flori si este situat pe plaja, in localitatea Possidi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie