Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Potidea Palace Hotel


Descriere

Hotelul are diferite tipuri de camere: camere standard cu vedere la mare sau gradina, camere de familie, precum şi camere de familie intr-un stil mezoneta (doua camere cu scara interioara). Pătuţurile pot fi, de asemenea, furnizate la cerere şi gratuit. Toate camerele sunt recent renovate si cu mobilier nou. Hotelul oferă o piscină mare cu apă dulce, piscină pentru copii separată, sezlonguri si umbrele fara cost suplimentar, un teren de tenis, un altul pentru utilizări multiple, volei pe plaja, biliard şi o sală pentru jocuri de carti, miniclub interior si loc de joaca in aer liber special amenajat pentru plăcerea copilului tău. Mini-market, magazin de bijuterii, centru de fitness, sauna, serviciu de 24 de ore de îngrijire medicală. Teatru in aer liber pentru spectacole de animaţie şi de divertisment seara, cum ar fi, evenimente folclorice sau spectacole în direct oferite de animatorii profesionisti ai hotelului. Facilităţi pentru sporturi de apa şi servicii pentru diving, de asemenea, sunt disponibile direct la hotel.

Localizare

Aeroportul Internațional Macedonia este la 57 km, iar oraşul Salonic este la 67 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Informatii generale

Centrul spa și de wellness are piscină interioară, saună și baie de aburi. Oaspeţii care doresc să se mențină în formă au la dispoziţie un teren de tenis și un centru de fitness. Hotelul are o grădină bine îngrijită și un loc de joacă pentru copii.

Informatii camere

Toate camerele și suitele de la Potidea au TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon mobilat. Fiecare are minibar și baie privată cu halate de baie și papuci, iar unele au un dormitor separat și o zonă de relaxare cu canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie