Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pozitia privilegiata a hotelului Iaki, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala. Politica hotelului : NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului: Accesul cu animale de companie! Fumatul cu exceptia spatiilor special amenajate : terasa( taxa penalizare fumat in camera – 100 eur/zi). Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, Eurocard ; Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii; Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante, terasa restaurantului este destinata doar clientilor a la carte; Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii. In cazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card. Check in/ Check out Ora de check-in este 16:00, ora de check-out este 12:00. In functie de gradul de ocupare, Hotelul va accepta conditii speciale de cazare. Taxa late check out: 30% intre ora 12.00-15.00 si 50% in intervalul 15.00-18.00 din tariful de receptie/noapte. In cazul in care camera se va elibera dupa ora 18.00, se va aplica o taxa de 100% din tariful de receptie/noapte. Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la receptie, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.

Localizare

Hotelul Iaki este situat in statiunea Mamaia, la 20 de metri de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul Iaki pune la dispozitie: restaurant, parcare proprie –exterioara (gratuita) pentru 60 de masini si garaj subteran - 35 locuri (contra cost), loc de joaca pentru copii, boutique, cofetarie - patiserie, piano-bar (50 locuri), 4 sali de conferinta.

Facilitati camere

Hotelul detine un numar de 122 camere, iar facilitatile oferite in acestea sunt: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon cu acces international.

Activitati / Divertisment

Piscina in aer liber, piscina acoperita - semi - olimpica (21 m lungime, adancime 1, 30 / 1, 40 m - 2, 10 / 2, 20 m), SPA – Center IAKI, teren sport mixt - fotbal si tenis, sala fitness, sala de aerobic, jacuzzi, sali de masaj, sauna uscata si umeda, solarium, salon de coafura si cosmetic (manichiura - pedichiura, cosmetica, coafura).

Plaja

Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
CH ( incalzire centralizata )
piscină interioară
Recepție 24h
Camere nefumători