Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul MPM Arsena este situat chair pe plaja Nessebar, la 200 de metri de centrul orasului. 

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților: restaurant principal cu terasă, lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, piscină interioară, șezlonguri și umbrele la piscină și pe plajă, Wi-Fi în zona recepției, lobby, la piscină și în camere, loc de joacă pentru copii, mini club, programe de animație, fitness, saună, baie de aburi, aerobic, gimnastică în apă, parcare (contra cost), zonă de înfrumusețare și tratament corporal (contra cost).

Facilitati camere

Camerele hotelului MPM Arsena sunt distribuite în 2 clădiri: camerele duble în clădirea principală și apartamente în clădirea anexă. Toate camerele au două paturi single și o canapea extensibilă și terasă cu vedere la mare, la orașul vechi Nessebar sau la parc. Camerele sunt dotate cu : TV, seif (contra cost), telefon, minibar, mochetă, baie cu cadă sau duș și uscător de păr, aer condiționat, Wi-Fi (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie