Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lilia


Descriere

Deschis tot timpul anului, H. Lilia ofera o infrastructura moderna si servicii de calitate, care alaturi de factorii naturali ai statiunii reprezinta premisa pentru odihna dumneavoastra completa.Localizare
Hotel Lilia este situat in faimoasa statiune de la malul Marii Negre – Nisipurile de Aur, pe malul marii, la 17 km nord de Varna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de receptie, seif cu plata la receptie, casa de schimb valutar, serviciu de spalat si calcat haine, baby sitting, magazine, restaurant principal la parterul hotelului cu o capacitate de 215 locuri, terasa acoperita cu capacitate de 65 locuri, night bar, lobby bar, piscina pe acoperisul hotelului, sky bar, berarie, room service, piscina in gradina cu sectiune pentru copii, barbeque langa piscine, bar la piscina, doctor, salon de infrumusetare, sali de conferinta echipate, situate la subsolul hotelului,  cu capacitate de 40 – 140 locuri, internet in holul hotelului si in majoritatea camerelor, care se plateste.