Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA GRAND BEACH HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Marina Grand Beach este situat la 30 m de plajă ș la 200 m de centrul stațiunii Nisipurile de Aur.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de receptie 24 h, room service, restaurant a-la-carte (in afara hotelului), parcare nesupravegheata contra cost (locuri limitate), birou de schimb valutar, internet WiFi in camere si unele dintre spatiile publice, magazine, buticuri, restaurant, cafenea/bistro, bar/pub, lobby bar, pool bar, sală de fitness, centru pentru tratamente medicale și cosmetice, centru de afaceri, sală de conferințe, camera pentru depozitarea bagajelor, saună, masaj, solar, jacuzzi, spa, coafor, salon de înfrumusețare, piscină exterioară și interioară, prosoape de plajă cu depozit, spălătorie, programe de animație (6 zile/săptămână).

Facilitati pentru copii: piscina exterioara pentru copii, mini club, program de animatie, patut pentru copii (in limita disponibilitatii), baby sitter (contra cost), loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii in restaurantul principal.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, seif (gratuit), grup sanitar propriu, uscător de păr, oglindă cosmetică, minibar (apa, sucuri si bere), aer condiționat, telefon, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Acces internet
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati

Locatie