Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIMOSA SUNSHINE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Mimosa Sunshine este situat în centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 350 de metri de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 5 lifturi, lobby bar, receptie, birou schimb valutar (contra cost), rent a car (contra cost), spalatorie (contra cost), fier de calcat (la cerere de la receptie, gratuit), cinema in aer liber, sala de conferinte, restaurant principal cu terasa, restaurant cu specific bulgaresc cu terasa, bistro in aer liber, 2 baruri la piscina, 2 piscine exterioare, tobogane, piscina interioara, umbrela si sezlonguri gratuite la piscina, sectiuni speciale pentru copii la piscinele exterioare si la cea interioara, gradinita (4-12 ani), programe de animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii, baby cot (la cerere, gratuit), fitness, tenis de masa, programe de animatie pentru adulti, Wi-Fi gratuit in lobby, centru Health & SPA (contra cost - masaj, salon de infrumusetare, solar, sauna, baie turceasca, asistenta medicala), parcare nesupravegheata (contra cost, disponibilitate limitata). Hotelul accepta animale de companie (contra cost; in functie de greutate - pana in 5 kg, peste 6 kg; necesita reconfirmare in prealabil).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, TV cu programe prin satelit, mini bar, telefon, baie cu dus sau cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune (in afara de camerele single, care nu au balcon), Wi-Fi gratuit, seif (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Asistenta medicala
Permite animale de companie

Locatie