Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Sunrise All Suites se află la 2 km de centrul stațiunii Obzor, la aproximativ 250 m față de plajă.

Facilități Hotel

Sunrise All Suites a fost contruit în 2009 și renovat în 2016, are 4 clădiri, 7 etaje, 12 lifturi, 300 unități de cazare. Complexul oferă restaurant principal, restaurant a la carte, bar în lobby, lounge bar, snack bar, bar la piscină, 3 piscine exterioare, exchange, magazine, zonă de joacă, închiriere biciclete, mașini, mese de billiard, Wi-Fi în zonele publice, sală de conferințe.

Facilități camere

Complexul are camere duble (26mp), apartamente cu 1 dormitor (63mp), apartamente cu 2 dormitoare (90mp). Camerele duble au fie 2 paturi twin, fie un pat matrimonial, aer condiționat, TV satelit, telefon, minibar, seif (contra cost), Wi-Fi (contra cost), aparat pentru prepararea de ceai/cafea, baie cu dus, uscător de păr. Patul extra poate fi pat de o persoană sau canapea extensibilă. Apartamentele sunt dotate cu baie cu duș sau cada, balcon, aer condiționat, telefon, TV satelit, seif (contra cost), Wi-Fi (contra cost), aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, farfurii, cuptor, mașină de spălat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie