Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA HOLIDAY CLUB


Descriere



Localizare

Marina Holiday Club este un complex de 4 stele, situat la intrarea in orasul Pomorie, la 200 de metri de plaja si la 50 de metri de parcul acvatic local. 

 

Facilitati hotel

Restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscină, sală de conferințe (80 locuri), magazin, room service, schimb valutar, închiriere mașină, seif de închiriat. Conexiune Wi-Fi gratuită. Asistență medicală (contra cost). Există acces în zonele comune ale hotelului pentru persoanele cu dizabilități. Parcare gratuita.

Patut pentru copii (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii, animatie.

Piscina exterioara, cu sezlonguri si umbrele de soare la piscina si pe plaja (in functie de disponibilitate).

 

Contra cost: centru SPA, asistenta medicala, masaj, sauna, baie de aburi, jacuzzi, baie turceasca, tratamente SPA, salon de infrumusetare, fitness, tenis de masa, biliard, minigolf.

 

 

Facilitati camere

Aer conditionat, TV, canapea extensibilă, bucătărie (cuptor, tacâmuri, farfurii, căni, cuptor cu microunde), masă și scaune, dormitor cu dulap și masă de toaletă, baie cu duș sau cadă sau ambele, prosoape, balcon cu masa si scaune, masa de calcat si fier de calcat.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.