Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Forum este situat in sudul statiunii Sunny Beach, aproape de drumul principal, la aproximativ 3 km distanta de centru si 350 m de plaja.

Facilitati hotel

Forum Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24/7, restaurant principal, lobby bar (contra cost), piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, seif la receptie (contra cost), Wi-Fi in zonele comune si in intregul hotel, gradina, fier de calcat (la cerere, necesar depozit), loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele la plaja Imperial Beach (contra cost, in limita disponibilitatii), spalatorie (contra cost), centru SPA (contra cost, in incinta hotelului Imperial Resort), parcare (nesupravegheata, contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, aer conditionat individual, TV cu programe prin satelit, telefon, mini bar (contra cost), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h

Locatie